Er is omdat het door omstandigheden niet reëel is om de ruimte die bij Volvo Service Only tot een comfortabel niveau warm te stoken raden wij wachten in de winterperiode af. Het onderkomen is niet geschikt om tegen de huidige gastarieven geschikt te maken om in te verblijven.

Onze huurauto’s zijn 25 euro per dag. U kunt er zo voor kiezen om weer op pad te gaan wanneer wij aan de auto werken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de auto achter te laten, of gebruik te maken van een gratis leenfiets als vervangend vervoer.

Uiteraard bent u welkom om te wachten als er geen bezwaar is tegen de genoemde omstandigheden.

Los van het ontmoedigen van wachten op een reparatie hebben wij evenzo een kleine vergoeding ingevoerd welke nodig is om de omstandigheden waarin wij verkeren in de werkplaats werkbaar te houden. Wij vragen van iedereen die gebruik maakt van onze diensten een kleine bijdrage onder de noemer werkplaatskosten. Voorgaande jaren was dit te verrekenen, nu helaas niet. Deze werkplaatskosten maken het mogelijk om de kosten gezamenlijk houdbaar te maken. Een kleine bijdrage voor iedere klant maakt voor ons een groot verschil.